101+ Kol Dövmesi Modelleri (Videolu İçerik)

koldovmelerimodel

Kol dövmeleri, en havalı ve en çok tercih edilen dövme modellerinden biridir. Üst kol, arka, ön, yan, önkol, pazı veya tam kol dövmesi seçeneklerinden seçim yapabileceğiniz çok sayıda tasarımıyla, kollar çoğu erkek için ideal dövme yeridir. Sıradanlıktan sıkılanlar ve kendine en iyi dövme modelini arayanlara özel detaylar yazımızda!

En İyi Kol Dövme Modelleri

Yılan Kol Dövmeleri

Yılanlar çoğu insanın olumsuz tepki verdiği sürüngenlerdir. Bu olumsuz tepkiyi vücudunuza kazıyarak dövme tasarımınızı son derece güçlü bir hale getirmiş olursunuz. Kol dövmelerinde yılan; ihaneti, güvensizliği ve şüpheyi sembolize eder. Eski dinler, yılanları doğurganlığın sembolü olarak görmekteydiler. Yılanlar aynı zamanda derilerini döküp yeniden başlama yetenekleri yüzünden bazı dövme kültürlerinde yeniden doğuş ve şifa yaratan yaratık olarak saygı görmektedirler.

İlginizi çekebilecek diğer içeriğimiz: Dövme Sildirme Nedir? (7 Adımda Dövme Sildirme)

Geometrik Üst Kol Dövmeleri

Geometrik kol dövmeleri dövme sanatçılarının ve dövme sevenlerinin yapmayı yaptırmayı en sevdiği dövme türüdür. Kolunuza yapacağınız dövme modeli sizi yansıtmalı ve cool göstermelidir. Geometrik dövme modeli seçerken dövmenin kolunuzdaki yerine, rengine ve modeline dikkat edilmelidir.

Minimal Kol Dövmeleri

Minimal dövmeler, gücü ve korkusuzluğu vurgulamak için sizi en iyi yansıtacak dövmelerdendir. Minimal dövmeler belirgindir ve sizi bir eylem ile harekete geçirir. Minimal dövme modellerinin birçok şekli olabilir. Günümüzde en çok popüler olan dövme yeri kolda eklemlere ortalanmış veya kolu tamamen çevreleyen soyut motiflerdir..

İlginizi çekebilecek diğer içeriğimiz: Ayrılsanız Bile Hayranlıkla Bakacağınız Çift Dövmeleri

Kollar için 3D Dövme

Bir sonraki dövme modelinizin onu gören herkesin hafızaya sonsuza dek kazınmasını istiyorsanız, o zaman basmakalıp tasarımlar için para ödemeyi bırakın ve hayranlık uyandıran bir 3D kol dövmesi fikrine yatırım yapmaya başlayın. Bu büyüleyici dövme türü, seçtiğiniz bütün tasarımları ve modelleri kusursuz bir şekilde güzelleştiriyor.

Kol Arkası Dövmeleri

Kol arkası dövmeleri, tasarım olarak diğer kol bölümlerine göre daha cool bir görüntüye sahiptir. Kol arkasına yapılan dövme modeli seçerken kolunuzun arkasının hepsini kaplayacak bir model veya daha basit sizi yansıtan bir model seçebilirsiniz. Bir mesaj vermek veya kendini tek bir güç olarak gören kişiler kol arkası dövmelerini tercih ederler. Kol arkası dövmelerinin en tercih edici özelliği dövme acı haritasının en alt noktasında bulunmasıdır.

İlginizi Çekebilir: Dövme Bulanıklığı Nedir? 5 Adımda Dövme Bulanıklığına Engel Olmak

Ahtapot Kol Dövmeleri

Kola dövme yapılan bir ahtapot, doğanın canavarımsı, görkemli ve tamamen ürkütücü müthiş gücünü hatırlatır. Ahtapotlar, dünyadaki başka bir yaratık tarafından kopyalanamayacak, insanlara dünyada sihir olduğunu ve okyanusun en derin kısımlarında sırlar olduğunu hatırlatıyor. Ahtapot dövmesi, büyük olduğunuzu ve dünyanın dertlerini diğerlerinden daha iyi üstlenebildiğinizi sembolize eder.

Ejderha Kol Dövmeleri

Ejderhalar, her şeyin mümkün olduğu mistik bir hayranlık dünyasının kapılarını açar. Sıcak kanlı ve tutkulu olanlar içgüdüsel olarak bu ateş püskürten yaratıkları vücutlarına kazımak isterler. Otorite ve gücün sembolü olan her benzersiz ejderha, taşıyıcının gücünü, karakterini ve egemenliğini sembolize eder.

İlginizi Çekebilir: Ünlülerdeki Aslan Dövmesi Modelleri (8 Ünlü Dövme )

Pazı Dövmeleri

Pazı dövmeleri, ilk kez yapılan dövmeler arasında erkekler ve kadınlar tarafından en popüler seçimlerdendir. Pazı dövmeleri acıması yüksek olan dövme bölgelerindendir. Pazı dövmesi seçerken orta veya büyük gibi hangi boyutta yaptıracağınızı önceden belirlemelisiniz.

Tribal Kol Dövmesi

Bilinen en klasik dövme modellerinden olan tribal kol dövmesi , dünyadaki en eski kol süsleme geleneklerinden bazılarını temsil eder. En geleneksel anlamda, tribal dövmeler ister savaşçı olarak kazanılan savaşlar ister erkek olarak yapılan dönüm noktaları olsun, her zaman önemli bir hikaye anlatır.

Siyah Mürekkep Kol Dövme

Siyah mürekkep kolu dövmesi, aykırı dövme severler için temel bir konseptidir. En sevdiğiniz tasarım stillerinin ve uygulamalarının çoğu, siyah mürekkeple kalmaları veya bir parçayı bitirmek için renkli ve gri tonlamayı birleştirmek için genişlemeleri, siyah rengi temel alır. Pek çok meraklı siyah mürekkep tasarımlarıyla başlar, ancak zamanla farklı stiller keşfetmeye başlar. Çünkü onlarca yıldır ayakta kalacak uygun maliyetli, ancak yüksek kaliteli tasarım stillerine ihtiyaç duyar.

İç Kol Dövmeleri

Her zaman popüler olan iç kol dövmeleri, son yüzyıllarda biraz popülerliğini yitirsede 21. Yüzyılda yeniden popüler olmaya başladı. Çok fazla modeli olan bu dövme türü genelde bant dövmesi şeklinde kullanılıyor. Sizde yaptırmak istediğiniz dövme modeline karar verdikten sonra Tattoo Markt’ın dövme sanatçılarıyla iletişime geçebilirsiniz!

İç Pazı Dövmeleri

İç kolda doğru konumlandırılmış bir tasarımdan daha fazla hiçbir şey fiziğinizi olumlu yönde ilgi çekemez. Bu dövme türü konumu bakımından zor bir yere sahip olduğundan dövme modelinizi oldukça dikkatli bir şekilde seçmelisiniz. İç pazı dövmelerinin en çok tercih edilme nedenlerinden biri kolayca gizlenebilmeleridir.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz: Dövme Acı Haritası – Ağlayacağınız 5 Bölge

Dış Önkol Dövmesi

Dış önkol dövmeleri, dövme sanatı modelleri ve uygulamaları için en önemli bölgelerden biridir. Dış ön kollar genellikle dövme koleksiyoncularının dövme yapmaya çalıştığı en iyi, en parlak ve sembolik olarak en önemli tasarımlar için ayrılmıştır. Ayrıca dövmenizi saklamak veya gün yüzüne çıkartmak isterseniz ikisini de yapma fırsatına bu dövme türüyle gerçekleştirebilirsiniz.

Kol Dövmesi Fikirleri

 

Günümüzde oldukça popüler olan kol dövmesi için dövme modellerimizi sizlerle paylaştık. Sizde dövme yaptırmak istiyor ama kime ve nerede yaptıracağınıza karar veremiyorsanız Tattoo Markt yanınızda. Hemen Tattoo Markt’ın güvenilir dövme sanatçılarıyla iletişime geçebilir aklına takılan her soruyu sorabilirsiniz!

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz: Hand Poke Dövme Nedir? – Tüm Merak Edilenler

Paylaş:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
  • Fallano
    03/03/2021 de 20:42

    Kol dövmeleri hakkında oldukça iyi örnekler var. Çok teşekkürler

  • Fulya Aydemir
    15/04/2021 de 14:33

    Kol dövmeleri en çok tercih edilen dövme çeşitlerinden biri ama bence omuz dövmeleri erkeklerde daha iyi duruyor.

  • Beyza
    15/04/2021 de 18:49

    Verilen görseller sayesinde ne istediğime karar vermem konusunda çok yardımcı oldu , bu güzel içerik için teşekkürler

  • Alpay
    23/05/2021 de 00:00

    Kol arkası dövmeleri çok iyi

  • Cansu Kızmaz
    16/11/2021 de 15:23

    Kola dövme modelleri örneklerine bayıldımm çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık

  • Ali Yıldırım
    17/11/2021 de 21:18

    Her yerde kola dövme modelleri önerisi arıyordum teşekkürler

  • Kolabro
    11/02/2022 de 13:26

    Kola dövme yaptirmak isteyenler için müthiş bir video olmuş. 88. Dövme muhteşem çok beğendim!

  • Efkary
    11/02/2022 de 13:29

    Dövme modelleri arasinda en iyisi videodaki 101. Dövme. Ama cesaret ister

  • Kremiup Dangal
    11/02/2022 de 13:32

    İç kol dövmeleri çok çok iyii

Bir yorum ekle
Hemen İncele

İlgili İçerikler