En Havalı Bacak Dövmesi Modelleri

Bacaklarinda dovme bulunan erkek.

Fazla geniş yüzey alanı ve daha kolay kapanmasıyla bacaklar dövme yaptırmak için en mükemmel dövme yerlerindendir. İstediğiniz bütün tasarımları boyutu farketmeden bacak bölgenize yaptırabilirsiniz. Bir bacak dövmesi yaptırmadan önce mutlaka dövmenin bacağınızdaki duruşuna karar verin. Bacak dövmesi yaptırmak istiyor ama karar veremiyorsanız sizler için en havalı bacak dövmesi modelleri!

Bacak Dövmesi Nedir?

Bacaginda gul, ari gibi dovmeleri olan bir erkek.

Bacak dövmeleri hem erkekler hem de kadınlar arasında eskiye göre giderek daha popüler hale geliyor. Bacaklarınız, dövme yaptırmak için harika bir bölgedir çünkü yaratıcılık ve ayrıntılı çalışmak için oldukça geniş bir bölgedir. Dövme bölgesi olarak genelde baldır ve uyluktan tam bacak kollu veya küçük ayak bileği tasarımlarına kadar çeşitlilik gösterirler. Ayrıca, dövmenizi pantolonun altına saklayabilmek istiyorsanız en uygun bir dövme bölgesidir. Bu nedenle, kariyer hedeflerinizden ödün vermeden ofis ve profesyonel ortamlar için harikadır.

Bacak Dövmeleri Acıtır Mı?

Bacaginda kadin silueti bulunan siyah beyaz efektli bir kadin.

Bacak bölgesi dövme modellerine göre daha hassas bir bölgede olduğundan ve çok sayıda sinir bulunduğundan, iç uyluklarınız ve dizlerinizin arkası en ağrılı bölgelerdir. Uylukların arkası da aynı nedenden dolayı ağrılı olabilir. Bununla birlikte, ön ve dış uyluklar, daha az sinir ile bol miktarda dolgu ve kas sayesinde dövme yaptırmak için en az ağrılı alandan ikisidir. Alt bacaklar orta ağrı aralığındadır. Ancak herkesin acıya dayanıklılığı birbirinden farklı olduğunu unutmayın. Dövme yaptırırken hissettiğiniz acı fazla ise mutlaka dövme sanatçınızdan mola isteyin.

İlginizi çekebilir: En Popüler Sırt Dövmeleri!

Bacak Dövmesi Ne Kadar Sürer?

Diz kapaginda yazi dovmesi olan bir erkek.

Bacak dövmelerinin yapım süresi yaptıracağınız dövmenin boyutuna ve detayına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Örneğin minimal bir dövme yaptıracaksanız süresi çok uzun sürmeyecektir. Eğer tam bacak dövmesi yaptıracaksanız bu dövme modeli saatler sürecektir. Tam bacak dövmesi yaptırmanın özveri ve sabır gerektirdiğini unutmayın!

Bacak Dövme Modelleri

Tam Bacak Dövmesi Modelleri

Tam bacak dövmesi, ayak bileğinizden baldırınıza, dizinize ve uyluğunuza kadar uzanan dövme modelidir. Bu dövme modeli görünüş olarak diğer bacak dövmelerine göre daha çarpıcı ve sabır gerektirdiğinden daha cesur bir görünüm sağlıyor. Doğru ve göz alıcı bir dövme tasarımı seçilirse oldukça havalı görünecek tam bacak dövmesi modeli yaptırmak için en doğru dövme modellerindendir.

Alt Bacak Dövmesi Modelleri

Alt bacak dövmesi dizin altında başlayan ve genellikle baldırınıza, incik veya üst ayak bileğinize uygulanan herhangi bir dövme modelini ifade eder. Alt bacağınız için yaptırabileceğiniz en iyi dövme tasarımları dikey dövme modelleridir. Dikey dövme modelleri bacaklarınızı daha uzun ve daha ince gösterirler ve baldır kaslarınıza dikkat çekerler. Bu nedenle alt bacak dövmesi yaptıran kişiler yatay dövme yerine dikey dövme tercih ederler.

Yan Bacak Dövmesi Modelleri

Bacağınızın yan tarafı baldırınızın veya uyluğunuzun olduğu bölge dövme için mükemmel bir yerdir. Bu dövme bölgesinde gösteriş yapmak kaçınılmazdır. Şort veya etek giydiğinizde yaptırdığınız mükemmel dövme tasarımını sergilemeniz oldukça havalı görünecektir. Aynı zamanda resmi alanlarda, işte veya dövmenizi saklamanız gereken bir yer varsa yan bacak dövmesi en ideal dövmedir.

Ön Bacak Dövmesi Modelleri

Bacağınızın ön aynı zamanda incik olarak da bilinen kısmı eskiye göre giderek daha popüler bir yerleşim yerlerindendir. Bu dövme bölgesi hem dikey dövme tasarımlarıyla hem de yatay dövme tasarımlarıyla harika görünecektir. Ancak, ön bacak dövmesinin tek dezavantajı diğer bacak dövmelerine göre çok daha acı verici olmasıdır. Bunun nedeni, ön bacak kemiğinin cilde daha yakın olması ve bir yağ tabakası tarafından korunmamasıdır.

Sonuç olarak dövmeler, kendinizi ifade etmenin en güzel yollarından biridir. Bacak dövme yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızsanız bacak dövmeleri hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Bacak dövmeleri yaptırmakla ilgili daha fazla bilgi edinmek veya bir randevu ayarlamak için Tattoo Markt’ın dövme sanatçılarıyla iletişime geçin!

Okumak isteyebilirsiniz: En Havalı Dirsek Dövmesi Modelleri

Paylaş:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
  • Manccio
    07/01/2022 de 18:44

    Üst bacak dövmesi ararken denk geldim gerçekten güzel örnekler var.

Bir yorum ekle
Hemen İncele

İlgili İçerikler