En Havalı Dirsek Dövmesi Modelleri

Dirseginde kuru kafa dovmesi olan adam.

Dövme tutkunlarının en sevdiği bölgelerden biri olan dirsek bölgesi dövme severlerin dövmeye olan tutkularını gösterebilmeleri için en iyi bölgelerden biridir. Dirsek bölgesi konum olarak dövme yapılması en zor konumlardandır ancak dövme bittiğinde oluşan kusursuz sonuçlar bu acı ve uğraşa değer. İşte dirsek dövmesi hastalarına en havalı dirsek dövmesi modelleri!

Dirsek Dövmesi Nedir?

Dirseginde kirmizi ruju akan dudak dirsek dovmesi bulunan adam.

Dirsek dövmeleri, herkesin yaptırmaktan mutluluk duyabileceği kesinlikle muhteşem görünen dövmelerdir. Günümüzde oldukça fazla kişinin dirseğinde bir dövme modeli vardır. Görüntü olarak size oldukça güzel bir görünüm sağlar ve kollarınızı her hareket ettirdiğinizde dirsek dövmesi modeliniz karşınızdaki insanlarda güzel bir görüntü oluşturur.

Bu dövmelerin en büyük yararı, profesyonel nedenlerle veya başka nedenlerle yapmanız gerektiğinde kolayca gizlenebilmeleridir. Aynı zamanda bu dövmeler, tasarıma verdiği akış, ortak alan olması nedeniyle harika sonuçlar veriyor. Ancak dirseğe dövme yaptırmak büyük bir zorluktur çünkü bölge sadece kemiktir ve dövme yaptırmak çok acı verici olabilir. Dirseğinizin mürekkeplenmesinin ne kadar acı verici olabileceğini herkesin bilmesine rağmen, her yaştan kadın ve erkek için ve dünyanın her yerinde en popüler yerleşimlerden biri olmaya devam ediyor.

Dirsek Dövmeleri Acıtır mı?

Dirseginde kirmizi renkli gul dirsek dovmesi olan adam.

Dirsek dövmeleri konumu olarak kemik üzerinde olduğu için dövme yaptırmak acı verici olabilir. Kemik üstünde bulunmasının bir diğer dezavantajıda dövme yapılırken kemiğin sürekli titreme hissini yaşayacak olmanızdır. Aynı zamanda titreme sonucu oluşabilecek kötü görünümü engellemek içinde doğru bir dövme sanatçısıyla anlaşmalısınız. Size tavsiyemiz dirsek dövme acısından kurtulmak için eli hızlı olan bir dövme sanatçısıyla iletişime geçmeniz. Ayrıca dirsek dövmesinin acı verdiğini bilmelerine rağmen dünyanın her yerinde en popüler dövme türlerinden biri olduğunu unutmayın!

Okumak isteyebilirsiniz: Kendine Hayran Bırakacak Köprücük Kemiği Dövme Modelleri

Dirsek Dövmesi İyileşme Süreci

Dirseginde papatya dirsek dovmesi olan adam.

Dirsek dövmelerinin iyileşmesi, bulunduğu konum nedeniyle çoğu dövme türüne göre daha uzun sürer. Dövmenizi yaptırdıktan itibaren birkaç gün boyunda dirseğinizde şişlik ve hareket kısıtlığı hissedeceksiniz. Bu dövme modeli vücudumuzun eklem bölümünde bulunması nedeniyle her hareket ettiğinde acı verecektir ve iyileşme sürecini etkileyecektir.

Dirsek Dövmelerinin Avantaj ve Dezavantajları

Dirseginin etrafında aycicegine benzeyen dirsek dovmesi olan adam.

Avantajları

Tabii ki, dirsek dövmesi yaptırmaya karar verdiğinizde tadını çıkarabileceğiniz bir takım avantajları da vardır. Aslında dirsek dövmesinin sahip olduğu bu avantajlar, birçok erkek ve kadının bu dövmeleri tercih etmesinin nedenlerinden biridir. İşte tadını çıkarabileceğiniz bu inanılmaz avantajlardan bazıları:

Daha İyi Fiziksel Görünüm: Dirsek bölgesine yaptıracağınız dövme modelleri vücudunuzun diğer bölgelerine yaptıracağınız dövme modellerine göre daha mükemmel ve cool görünecektir.

İçsel Benliğinizi İfade Edin: Dirsek dövmeniz olduğunda, insanların gözünde otomatik olarak yüksek acı toleransı olan biri haline gelirsiniz. Dövme modelleri kişilerin içsel benliğini ifade etmede kullanılır. İnsanlar sadece bir bakışla sizin hakkınızda bir fikre sahip olabilir. Bu  nedenle dirsek dövmesi sizi oldukça havalı gözükmenizi sağlayacaktır.

Dezavantajları

Dirsek dövmeleri hakkında bilmeniz gereken bazı dezavantajlar da olabilir. Bu dezavantajlardan bazıları:

Bazı İnsanlar İçin Kötü İmaj Oluşturur: Elbette, bugünlerde dövmeyi seven kadar kötü bir şey olduğunu düşünen birçok insan vardır. Bu nedenle, onlara karşı neden kötü bir imajınız olacağını belirtmek istedik.

Ekstra Ağrılı: Dirseğinize dövme yaptırmak, diğer dövme türlerine kıyasla kesinlikle çok daha acı vericidir. Bunun nedeni, o kısımda daha az kas bulunması ve dövme yapmak için doğrudan iğne ile vurulabilen kemiklere daha yakın olmasıdır.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz: Dragon Tattoo Nedir? – En İyi Tattoo Dragon Modelleri

Dirsek Dövmeniz  Soluyorsa Ne Yapmalısınız?

Dirseginde solmus goz dirsek dovmesi bulunan adam.

Solmuş bir dirsek dövmesiyle yaşamak istemiyorsanız, solmuş dirsek dövmesini düzeltmek için şu seçenekleri düşünebilirsiniz:

Dövme Sanatçınızla Rötuş Yapın: Bazı dövme sanatçıları müşterileri için ücretsiz rötuşlar sunar. Bu ücretsiz rötuşların tek şartı dövme solmasının nedeninin dövme bakımı ihmali olmamasıdır. Ancak bu gibi riskli dövme bölgelerinde dövme sanatçınızla seanstan önce konuşmak sizin için daha doğru olabilir.

Dövmenizi Yeniden Renklendirin: Dövme yapıldıktan bir süre sonra dövmenizin rengi solduğunda solan dövmenizi yeniden renklendirmek ve ona yeni bir hayat vermek için başka bir seans ayarlayabilirsiniz.

Dövmenizi Örtbas Etmek: Yeni bir dövme yaptırmaya hazırsanız, eski dövmenizi tamamen yeni dövme modeli ile kaplayabilir veya nelerden hoşlandığınıza bağlı olarak eski tasarımın bazı kısımlarını değiştirebilirsiniz.

Dövme Silme: Son seçenek olan dövme silme tasarımınız çok fazla solduğunda ve artık dirsek dövmenize başka bir dövme yaptırmak istemiyorsanız başvurmanız gereken mantıklı seçeneklerden biridir.

Dirsek Dövme Modelleri

 

 

Bugünlerde erkekler ve kadınlar için dirsek dövmesi modelleri son derece popüler hale geliyor. Sizde bu dövmelere sahip olmak istiyorsanız, Tattoo Markt ile dirseğinize güzel dövme tasarımları yapmanıza yardımcı olabilecek güvenilir bir dövme sanatçısı aramaya başlayın!

İlginizi çekebilir: Göbek Piercing Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Paylaş:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
  • Ayşe Kaçmaz
    23/09/2021 de 21:41

    Verdiğiniz dirsek dövmesi modelleri çok güzel. Özellikle el figürleri olanı çok beğendim. Dövme yaptırmakta kararsızdım şimdi emin oldum

Bir yorum ekle
Hemen İncele

İlgili İçerikler