En Popüler Sırt Dövmeleri!

Sirtinda geometrik dovmesi olan bir adam.

Sırt dövmeleri son dönemlerde hem erkekler hem de kadınlar için oldukça popüler hale geldi. Sırt bölgesi dövme yaptırmak için en havalı dövme bölgelerinden biridir. Sırt bölgesi vücudun en geniş, en düz ve en büyük kısımlarından biri olduğu için yaptırdığınız dövmeyi olduğundan daha ilgi çekici ve güzel gösterecektir. Ancak yaptıracağınız sırt dövme modelini seçerken sizi yansıtacak bir dövme olmasına dikkat edin. Sırt dövme modeline karar veremeyenler için en popüler sırt dövmeleri!

Sırt Dövmesi Nedir?

Sirtinda sembol dovmesi olan bir kadin.

Sırt dövmesi, vücudunuzun sırt bölgesinde yapılan bir dövmeyi ifade eder. Bu dövme türünü yaptıran kişiler genellikle sırtlarının büyük bir bölümünü kaplayan ve çok detaylı bir tasarım içeren modelleri tercih ederler. Yaz mevsiminden önce en çok yapılan dövme modellerinden biri olan sırt dövmeleri doğru sanatçı ve doğru tasarımla vücudunuzda oldukça ilgi çekici görünecektir.

Sırt Dövmesi Yapımı Ne Kadar Sürer?

Sirtinda yazi dovmesi olan bir kadin.

Sırt dövmesinin yapılışından bitimi için geçen süre birkaç faktöre bağlıdır. Bu faktörlerden bazıları yaptırmak istediğiniz dövme modelinin boyutu ve modelin detayıdır. Unutmayın yaptırmak istediğiniz dövme modeli ne kadar ayrıntılıysa sırt dövmesi fiyatı da o kadar değişkenlik gösterecektir.

İlginizi çekebilir: En Havalı Dirsek Dövmesi Modelleri

Sırt Dövmeleri Acıtır Mı?

Sirtini kaplayan uzgun melek dovmesi olan bir adam.

Sırt dövmeleri, bölgedeki kas ve yağ dokusu nedeniyle dövme acı haritasının en alt kısmında yer alır. Ancak kaburgalar ve omurganın aşağısı kemiğe ve sinirlere çok daha yakın olduğu için sırtın diğer bölgelerine göre daha ağrılı olabilir. Ek olarak, yaptıracağınız dövmenin boyutu da acı faktörünüzü etkiler. Çok fazla detay içeren büyük dövmelerin yapımı saat olarak uzun süreceğinden size daha acı verici bir süreç yaşatabilir.

Sırt Dövme Modelleri

Tam Sırt Dövmesi Modelleri

Bu dövme modeli çok büyük ve karmaşık oldukları için tamamlanması çok zaman alacaktır. Tam sırt dövmeleri boyutu ve detayı nedeniyle her zaman öne çıkan modellerdendir. Yapım aşaması biraz acı verici olsa da sonucu gördükten sonra bu acıya değeceğinden emin olabilirsiniz!

Sırt ve Omuz Dövmesi Modelleri

Havalı ve ilginç bir dövme modeli istiyorsanız omzunuzu ve sırtınızı saran bir tasarım seçebilirsiniz. Sırtın omuz bölgesi için yapılan en popüler dövme modellerinden biri çift kanat dövmesidir.

Üst Sırt Dövmesi Modelleri

Üst sırt dövmeleri, genelde erkekler tarafından tercih edilirler. Vücudun en pürüzsüz ve en düz bölgelerinden biri olan üst sırt, detaylı ve karmaşık tasarımlar için mükemmel bir dövme bölgesidir. Sırtın üst kısmı, dövme yaptırmak için en görünür yerlerden biridir ve üstünüzü çıkardığınızda dikkat çekecektir. Bu nedenle sizi temsil eden anlamlı bir dövme tasarımını seçtiğinizden emin olun.

Sırt ve Boyun Dövmesi Modelleri

Sırt ve boyun dövmesine yapılan dövme modelleri yükselen trendlerden biri haline geldi. Eğer bu bölgeye hala dövme yaptırıp yaptırmamakta kararsızsanız hayal ettiğiniz dövmeyi hemen yaptırın!

Omurga Dövmesi Modelleri

Omurga dövmesi diğer dövme modellerine göre daha fazla sıra dışı bir havaya sahiptir. Mors alfabesinden ayın evrelerine, bir alıntıya veya bir ağaca kadar herhangi bir doğrusal tasarım omurga dövmesi için tarz dövme modellerindendir. Omurga dövmesi yaptırmadan önce kemikler ve sinirler cilde yakın olduğundan oldukça acı verici olacağını unutmayın!

Bugünlerde erkekler ve kadınlar için sırt dövmeleri modelleri son derece popüler hale geliyor. Sizde yaz gelmeden bu ilgi çekici sırt dövmelerine sahip olmak istiyorsanız, Tattoo Markt ile kolay bir şekilde sırtınıza güzel dövme tasarımları yapmanıza yardımcı olabilecek güvenilir bir dövme sanatçısı aramaya başlayın!

Okumak isteyebileceğiniz diğer içeriklerimiz: Kendine Hayran Bırakacak Köprücük Kemiği Dövme Modelleri

Paylaş:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
  • Hande Tansu
    06/11/2021 de 18:33

    Sırt dövme modelleri çok güzell ayrıca açıklayıcı bir yazı olmuş elinize sağlık

Bir yorum ekle
Hemen İncele

İlgili İçerikler