Nipple Piercing (Göğüs Piercing Modelleri) +18

nipplepiercing

Nipple piercing, son yıllarda hem erkekler hem de kadınlar arasında popülaritesini artırarak, piercing dünyasını kasıp kavurdu. Bu piercing modeli bazıları için, cinselliklerini ifade etmenin veya cinsel deneyimlerini geliştirmenin bir yoludur. Diğerleri için ise bu bir isyan eylemidir çünkü göğüs uçlarının gömleklerinden görüneceğini bilirler. Nipple piercing deldirme nedeniniz ne olursa olsun, uzun bir bakım sonrası yolculuğa hazırlıklı olmalısınız. İşte nipple piercing hakkında bilmeniz gereken her şey!

Nipple Piercing Ne Kadar Acıtır?

Bunun acı verici bir piercing olacağını tahmin etmek çok zor olmayabilir. Göğüs piercing yaptıranların birçoğu bunun bekledikleri kadar acı verici olmadığını, ancak biraz acı hissedeceğinizi söylüyor. Göğüs uçları vücudun inanılmaz derecede hassas bir bölgesidir. İçlerine iğne batırmak size acı ve zarar verebilir. Piercing yaptıracağınız kişi göğüs ucu gerçekten delinmeden önce, delici meme ucunu yerinde tutmak için bir kelepçe kullanacak ve mücevherin olması gereken yere gittiğinden emin olacaktır. Bu, sanki biri meme uçlarınızı çok sert sıkıyormuş gibi bir his verir.

İlginizi çekebilir: Erkekler ve Kadınlar için Boyun Dövmeleri

Nipple Piercing İyileşme Süreci

Nipple piercing iyileşmesi zaman alır. İyileşme yaklaşık 12 ay sürebilir. 9 ay kadar kısa bir süre alabilir, ancak piercinginizin iç kısmı dıştan sonra iyileşir, bu yüzden üzgün olmaktansa güvende olmak daha iyidir. Daha sonra bakım yaptırmak istiyorsanız, 9 ay geçtikten sonra piercinginizin tamamen iyileşip iyileşmediğini görmek için piercinginizi yaptırdığınız kişi ile iletişime geçebilirsiniz.

Nipple Piercing Bakımı

Göğüs ucunuz enfeksiyon kapmak isteyeceğiniz bir yer değildir. Çoğu zaman giysilerinizin altına oturacağı için enfeksiyona neden olabilecek yabancı mikroplarla temas edecektir. Ek olarak, konumu onu inanılmaz derecede acı verici olan takılmalara karşı duyarlı hale getirir. Meme ucu piercing iyileşmesi için bazı ipuçları;

Göğüs Ucunuzla Oynamayın

Bu kural, özellikle yatak odasında bir şeyler renklendirmek amacıyla piercing yaptırdıysanız zor olacaktır. Ne yazık ki, göğüs piercing tamamen iyileşene kadar beklemelisiniz. Sadece eller ve ağızlar enfeksiyona neden olabilecek bakteriler içermekle kalmaz, takıları hareket ettirmek iyileşen ciltte yara izi veya takı reddine yol açabilecek travmaya neden olabilir. Dikkatli olun ve meme ucu piercing yaptırdığınız kişi tamamen iyileştiğinizi söyleyene kadar bekleyin.

İyileşme Sırasında Dar Gömlekler veya Pamuklu Sütyenler Giyin

Takı takılması, nipple piercinglerinde önemli bir sorun olabilir. Takı takozları sadece ağrılı olmakla kalmaz, aynı zamanda deride takı reddine neden olacak kadar travmaya neden olabilir. Kadınlar, mücevherlerini güvende tutmak için pamuklu bir sütyen veya spor sütyeni giyebilir ve sütyensiz olmayı tercih eden erkek veya kadınlar, aynı sonucu elde etmek için kıyafetlerinin altına dar bir tişört giyebilirler.

Doğru Başlangıç ​​Takılarını Seçin

Göğüs uçları gibi daha etli bölgeler mücevher reddine daha yatkındır. Doğru başlangıç ​​mücevherlerini seçerek mücevher reddinin çoğundan kaçınılabilir. Mücevher için 14 ayar altın veya titanyum gibi yüksek kaliteli metalleri seçmelisiniz. Daha ucuz alaşımlara sahip her şey cilt tahrişine neden olabilir. Ek olarak, hafif olan ve iyileşme sırasında şişliği barındırmak için yeterince büyük kalırken delici delikleri çekmeyen takılar seçebilirsiniz.

Meme ucu piercing yapıldıktan sonra biraz salgı görebilirsiniz. Her delme, iyileşme sırasında bir miktar sıvı salgılar, ancak göğüs ucu biraz daha sızıntılı olma eğilimindedir. Boşaltım berrak veya kremsi beyazsa, endişelenecek bir şeyiniz olmamalıdır. Ancak parlak beyaza, sarıya veya yeşile dönmeye başlarsa, bu bir enfeksiyon belirtisi olabilir. Şüphe duyduğunuz bir durum varsa mutlaka bir profesyonelle konuşun.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz: Piercing Nedir? Piercing Modelleri (Uzman Anlatım)

Nipple Piercing Yaptırdıktan Sonra Bebek Emzirebilir Miyim?

Bu gerçekten oldukça yaygın bir soru. Çoğu durumda göğüs piercing annenin emzirme yeteneğini hiç etkilemez! Bununla birlikte, anne sütünün akışını etkileyebilecek yara izi veya diğer komplikasyonlar her zaman vardır, bu nedenle bu gerçekten kişiye bağlıdır. İşlem düzgün yapıldığı sürece, bakım sonrası süreci de ciddiye alıyorsanız ve kullanılan metale karşı herhangi bir alerjik reaksiyonunuz yoksa, emzirmenizde bir sorun yok demektir!

Nipple Piercing Kalıcı Mı?

Bir göğüs piercing yaptırdığınızda, bir ucundan vidalanan bir halter kullanılır. Göğüs piercing çıkarmak için tek yapmanız gereken halteri sökmek ve dışarı kaydırmak! Mücevheri başka bir şeyle değiştirmeyi seçebilirsiniz. Nipple piercinginizin dışarı çıkardığınızda kapanıp kapanmayacağını bilmek istiyorsanız, delikler oldukça hızlı kapanabilir, bu nedenle nipple piercinglerinizi korumak istiyorsanız, eski takılarınızı değiştirmeye hazır yeni takılar bulundurun. Bazı kişilerde delikler kapandıktan sonra küçük izler görülebilir.

Nipple Piercing Hassasiyeti Etkiler Mi?

Bu kişiye bağlı bir durumdur bazı kişilerde oldukça hassaslaşmışken bazılarında hiçbir değişiklik olmayabilir. Göğüs ucu piercingleri, yalnızca sinir sisteminin zarar görmesinden kaynaklanan göğüs uçlarınızdaki hassasiyeti çok nadiren azaltır.

Nipple Piercing Modelleri

Nipple piercingleri çok etkileyici bir görünüme sahiptir ve onlara uygun şekilde baktığınız sürece sonsuza kadar sizinle kalabilir. Ayrıca birinin önünde üstünüzü çıkarana kadar sadece sizin bildiğin küçük bir sır gibi olabilirler. Artık insanların nipple piercingleri hakkında size söylemediklerini bildiğinize göre, güvenle gidip kendi nipple piercinginizi yapabilirsiniz. Şimdi tek yapmanız gereken, piercing yaptırmak için Tattoo Markt ile bilinir bir stüdyo bulmak, randevu almak ve yeni nipple piercinginle oradan gururla çıkmak!

İlginizi Çekebilir: Maori Dövme (20+ Maori Dövme Modelleri)

Paylaş:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
  • İlayda
    12/07/2021 de 21:58

    Nipple piercing modellerine bayıldım. Teşekkürler 🙂

  • Merve
    23/07/2021 de 12:34

    Önerdiğiniz nipple piercing modelleri bana ilham kaynağı oldu. Teşekkürler

  • Şule Kılınç
    15/09/2021 de 21:31

    Daha yeni nipple piercing yaptırdım önerdiğiniz modeller çok güzel umarım aradığım aksesuarları bulurum

    • bahar tuba
      26/01/2022 de 20:47

      merhaba nerede yaptırdınız ve memnun musunuz

    • Yaşar Özcan
      21/12/2022 de 21:23

      Ya bende yaptırmak istiyorum fakat hassas bölgelere karşı bir ön yargım var sıkıntı oldu mu hiç ?

  • Ayça
    15/09/2021 de 21:32

    Aklımda soru işaretleri vardı. Yazınız sayesinde hepsini giderdim. Emeğinize sağlık.

  • Melis
    23/05/2022 de 09:41

    Merhaba. Göğüs ucum içe dönük yine de yaptırabilir miyim. Elimle sıktığım zaman dışarı çıkıyor. Acaba piercingten sonra içe çökük görüntü de gider mi ?

    • shitty4rmy
      28/08/2022 de 13:24

      ben de ayni seyi dusunuyorum kendim delicem ama meme ucum benim de icine donuk siz deldirdiniz mi acaba ya da bilgi edindiniz mi

      • Damnnnn
        10/09/2022 de 08:30

        Benim meme ucumda aynı şekilde içe dönük ve daha dün bir iddia uğruna deldirdim henüz bir sorun görmedim tam tersine deldirdiğimden beri meme ucum dışarıda içeri göçme durumu yaşamadım

    • Aslan
      18/02/2023 de 20:36

      Yaptırdınız mı?

  • Nur
    29/05/2022 de 14:07

    8 ay önce yaptırdım delikleri kapanır mı açıkcası pişman oldum yaptırdıktan sonra

Bir yorum ekle
Hemen İncele

İlgili İçerikler